Learn It!

Inici          Blog          Notícies          L’aula virtual

Aprenem junts?

Blog Learn It!

De nou un altre curs!

Encara que sembla ahir quan ens acomiadàvem del curs passat i donàvem la benvinguda a l’estiu, el setembre ja ha tornat. El curs escolar és la vida mateixa: estudiar, superar-se a un mateix, riure amb els companys i establir-se nous reptes. I és per aquest motiu, que tornem amb molta il·lusió i les piles ben carregades.

Si bé tots els cursos són especials i diferents, aquest l’agafem amb més ganes que mai. Després de molts mesos de preparació i formació, ens llencem a la piscina constituint la nostra Cooperativa de Serveis Educatius, una acció d’economia social i arrelada al territori que pretén deixar una gran empremta en els processos educatius de la nostra societat.

I encara que sembli mentida i quedin molts projectes per engegar, el viatge de Learn It! ja ha començat! Primer un pas, després un altre, i un altre… fins a superar tots els objectius proposats.

Volem agrair a totes les persones que ens han acompanyat en aquests inicis i a les comunitats escolars que ens han obert les seves portes per a dur a terme el nostre projecte d’extraescolars. I la veritat és que… estem molt contents de “néixer” amb vosaltres.

Tot l’equip de Learn It! us dessitja un feliç començament de curs.

Una forta abraçada 😉

L’equip Learn It!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Abrir chat
1
Hola! Et donem la benvinguda a Learn It! Et podem donar un cop de mà?
Powered by